INNOVATIE: EAA.020/A+B vervangt de EAA.05/A+B-L

Sidec heeft met de EAA.020/A+B een verbeterde versie ontwikkeld van het standaard epoxy bindmiddel voor steentapijt/siergrind.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologie├źn scoort dit epoxy bindmiddel een pak beter op het vlak van uv-bestendigheid in vergelijking met ons standaard epoxy bindmiddel EAA.05. (Zie vergelingstest hieronder)

De EAA.020/A+B heeft een verwerkingstijd van 60 minuten en is beloopbaar na +/- 20 uur.

De EAA.05-L (de langzame versie van het standaard bindmiddel voor steentapijt/siergrindvloer) verlaat binnenkort ons productengamma. Deze omschakeling zal gefaseerd gebeuren, sales zal jullie hiervan op de hoogte houden.

Download de datasheet van de EAA.020/A+B

 

Vergelingstest

Onze R&D-afdeling zette een proef op met een gesmeerd staal. Na 22 dagen van constante UV belasting (dit komt overeen met 2 tot 3 jaar voor een buitenraam) is het staal dat gesmeerd was met de EAA.05/A+B een pak meer vergeeld dan het staal dat gesmeerd werd met de EAA.020/A+B.

Oordeel hieronder vooral zelf!

De echte stalen kunnen ook aan de receptie van Sidec bekeken worden.

 

Het staal, gesmeerd met bindmiddel EAA.05/A+B.
Het staal, gesmeerd met bindmiddel EAA.020/A+B.